!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Настолен календар тип "пирамидка"

Настолен календар - пирамидка

Печат на календар пирамидка

Календар пирамидка е един чудесен начин да добавите стил към работното си пространство в къщи или на работа. Неговият малък размер Ви помага да останете организирани и да планирате задачите си, без това да заема много място. Освен това, календар пирамидка с Ваши снимки може да е чудесен подарък за всеки член на Вашето семейство. С различна снимка на всяка страница за всеки месец и корицата, Вие можете дори да направите своя календар пирамидка да бъде съобразен със сезоните в годината. А защо не и да добавите свой фон.

Настолен календар пирамидка носи радост за всеки месец. С готовите шаблони, лесно и бързо можете да поставите любима снимка от най-щастливите си моменти на всяка страничка. Календар пирамидка от Photopis може да се отпечата на гланцирана хартия 200 гр. или на фотохартия сатен, има основа от целулозен картон и се скрепва със спирала за лесно отгръщане на месеците. Забавно, стилно и креативно, създаването на календар пирамидка от Photopis е бързо и лесно.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?