!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Транспаранти и банери

Печат на транспаранти и банери от винил

Печат на банери и транспаранти

Печат на банери и транспаранти от винил

Широкоформатният печат е технология, която започва да се развива активно в края на миналия век. И дори сега е трудно да си представим ефективна външна реклама без широкоформатен печат, тъй като това е най-доброто решение, ако имате нужда от висококачествена реклама на стоки и услуги.

Технологията ви позволява да създавате ярки, цветни банери и транспаранти, които не губят яснотата и яркостта на изображението поради използването на специално мастило в производството: те изсъхват много бързо, не избледняват за дълго време и не се страхуват от влага . Издръжливостта на банера зависи и от материала, върху който е отпечатан: колкото по-плътен е, толкова по-добре.

Банерите и транспарантите от винил са толкова често използвани, не само заради устойчивостта на външни условия, но и заради сравнително ниската си цена и лесен монтаж. Благодарение на капсите, могат да бъдат опъвани върху метални конструкции, на огради, стени, фасади. Тези рекламни пана често са предпочитани не само за представяне на корпоративна визия и реклама на продукти, но и като табели и съобщения, които с ярката си визия ще привлекат вниманието на минувачите. Банерите са често използвани дори за брандиране на магазини, витрини и щандове.

Ние от Photopis използваме промазан, плътен винил, с високо качество за нашите банери, а технологията с Латексови мастила на HP, с която се печатат, позволява те да бъдат използвани в закрити помещения и дори в болници и детски заведения, тъй като самите мастила са безвредни и без мирис, като същевременно издържат на външни условия минимум 3 години.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?