!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Фото печат на арт хартия

Hahnemühle Fine Art Print

Fine art печат

Fine art печатът или известен още като Giclée print е технология, посредством, която върху артистична хартия от най-висок клас се печата с мастиленоструен фотографски пигментен печат. Технологията на печат е последно поколение, като се използва 12-цветен принтер на Canon за фотография и изобразително изкуство. Със своите 8 цвята и 4 нива на черно, LUCIA PRO мастила, принтерът осигурява изключително широко цветно пространство, плавни градации и преливки и наситени и дълбоки черни нюанси. Картините се възпроизвеждат с ултра висока резолюция от 2400 dpi с перфектен баланс на сивото, а принтираните изображения са с висока дълготрайност.

Най-висококачествената хартия за Вашето изкуство или Вашата снимка. Хартиите на Hahnemühle са висш клас артистични медии за Digital Fine art печат, като фирмата е производител с традиции още от далечната 1584г. Немската компания е първият избор на художници, артисти и въобще хора на изкуството, които искат да вдъхнат живот на своите графики, авторски копия, фотографии и репродукции. Ние от Photopis предлагаме три различни опции за хартия, като и трите са зашеметяващи, благодарение на невероятното качество на печат, широкото цветно пространство на медиите и плавната градация на цветовете. 

Hahnemühle William Turner е бяла текстурирана хартия, 100% памук, с висока плътност (310 гр). Тази хартия с матова, акварелна (watercolor) повърхност е идеален избор както за репродукции на акварелни рисунки, картички, картини и въобще традиционни произведения на изкуството, така и за поразителни репродукции на снимки и фото концепции.

Hahnemühle Photo Rag® 308 е бяла 100% памучна хартия с матова, мека повърхност. Това е най-популярната фотохартия, избирана от фотографите, за създаване на висококачествени фотографии. Със своето премиум, матово покритие,  Photo Rag® предоставя плътност, широка цветова гама и голяма дълбочина на изображението. Идеална за отпечатване на всякакви изображения и арт репродукции.

Hahnemühle Photo Rag® Baryta също е 100% памук, топла, бяла фотохартия с гланцово покритие и лек релеф. Тя съчетава предимствата на луксозна памучна хартия и традиционна барита фотохартия, каквато се е използвала в миналото при класическия фотохимичен процес на проявяване на снимки. Лекия баритов блясък и повърхностната текстура, заедно с кристално чисти и дълбоки цветове са идеални за пресъздаване на портрети със силно изразен характер.

Добавяйки бяло поле към изображението, Вашия Hahnemühle fine art принт, ще придобие специален фокус. 

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?