!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Печат на пликове за писма

Печат върху пликове

Печат на пликове

Все повече електронното управление на документи замества хартията в офисите на компаниите, но едва ли ще сме свидетели на пълното отхвърляне на печата. Едно от тях е печатът върху пликове. Компаниите, които имат висока корпоративна култура и педантично поддържат имиджа си, трябва непременно да използват печат върху пликове, за да ги персонализират с логото си, контактна информация и корпоративни цветове. 

Колко от нас отварят електронните картички, които компаниите изпращат по имейл? Със сигурност голяма част от тях отиват в кошчето без да са прочетени. А сега си представете, че получавате червен плик по пощата с Вашето име отпечатано на него. Не бихте пропуснали да го отворите, нали? И ако вътре има персонализирана поздравителна картичка със сигурност отношението към компанията, която ви го изпраща ще е положително. Ето защо печатът върху пликове в никакъв случай не бива да се подценява.

Печат върху пликове се използва и при специални събития: сватби, годишнини, фестивали и срещи. Можете да качите свой дизайн или да създадете такъв в нашия онлайн-дизайнер отначало.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?