!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Кочани с фактури

Кочани с фактури

Кочан с фактури

Макар, че повечето фирми използват софтуер за издаването на фактури, писането на фактури от кочан има своите предимства.

За издаването на фактура със софтуер са необходими компютър и принтер, а това не винаги е възможно. Освен това, работата със софтуер за фактуриране крие рискове от загуба на информация, проблеми с номерацията на фактурите, както и проблеми с хардуера на компютъра. Необходимо е да се сключи договор с фирма и регистрация на софтуера в НАП като СУПТО.

Предлагаме Ви изработка на кочани с фактури, изцяло съобразени с българското законодателство и съдържащи всички реквизити. Имате възможност да избирате между кочан формат А5 или А4, както и броя на екземплярите - два, три или четири. Всяка фактура се отпечатва на различен цвят индигирана хартия, като всички те имат микроперфорация за по-лесно откъсване от кочана, с изключение на последния екземпляр. Към кочана е прикрепена картонена подложка, служеща и за разделка при писането на фактурите. Фактурите са номерирани и на първия екземпляр е поставен гриф „ОРИГИНАЛ“. Когато е изработен в три екземпляра, всеки кочан съдържа 33 броя фактури.

Поръчайте онлайн, бързо и лесно, своите фактури сега.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?