!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Печат на кубчета за бележки

Печат на кубчета с листи

Печат на кубчета

Кубчета за бележки са практичен и евтин офис атрибут, който представлява блок от листове за бележки, скрепени заедно с тънък лепилен слой. Стандартният размер на листовете е 9 × 9 см и те са подредени в кубче, откъдето е и името им.

Печат на кубчета е услуга търсена от много компании и организации, за които е важно спазването на корпоративната култура.Кубчета с отпечатано лого, лозунг или корпоративно мото са незаменим помощник в офиса, в случай че трябва да направите кратка бележка или да изпратите съобщение до колега. А ако добавите контакти към тях и ги използвате при взаимодействие с клиенти или като бизнес сувенир, получавате допълнителен рекламен носител.

За направата им се използва хартия 80 г/м2, като цвета на самата хартия може да е различен. Печатът на логото и информацията също може да е черно-бял или цветен. В зависимост от тиража, печатът е или дигитален или офсетов.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?