Печат на картички и покани

Печат на картички и покани

Печат на картички

Искате да изненадате семейството или приятелите си с оригинална пощенска картичка или покана за вашето парти, но вариантите в магазините изглеждат еднообразни и скучни? Или имате голям екип и вашето ръководство си е поставило задачата да подготви пощенски картички за всички за празника?

Оптималното решение в тези случаи е да отпечатате пощенски картички в печатница. Качете снимка в един от готовите шаблони или проектирайте оформление на пощенска картичка въз основа на корпоративна идентичност, тематична илюстрация, шаблон или ваша собствена рисунка, качете я на уебсайта и направете поръчка - и ще получите това, което ви подхожда , а получателят на пощенската картичка определено ще зарадва, развесели или впечатли!

В онлайн калкулатора можете да поръчате четири варианта: А6 без и със сгъвка и А5 без и със сгъвка. Имаме възможност да отпечатаме и нестандартни размери картички, както и да предложим различни видове дизайнерски картони, което можем да обсъдим отделно.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?