5 Причини защо да поръчате печат на снимки онлайн


С развитието на технологиите, сме заобиколени от устройства, които могат да правят снимки. Камерите на смартфоните стават все по-добри и по този начин фотоапаратите постоянно са с нас и запечатват най-ценните и щастливите ни моменти.

Но сякаш все по-малко се радваме на множеството снимки, с които разполагаме. Трудно е да покажем на всичките си гости снимките от екрана на телефона или във фейсбук, затова вадим старите фотоалбуми от секцията или гардероба.

1. Вдъхнете живот на дигиталните си снимки.

Печат на снимки онлайн

Когато нещо живее в дигиталния свят е много лесно да бъде скролнато, да остане назад в хронологията и да бъде забравено завинаги. Дигиталните снимки имат призрачно съществуване. Те са като сън и също както когато се будим, сънят изчезва и се забравя, така и дигиталните снимки остават назад в паметта на телефона ви, остават назад в хронологията на фейсбук, запаметени на хард диска,те изчезват и се забравят.

Но когато са принтирани, Вашите снимки стават част от реалния свят, вдъхвате им живот и те стават неизменна част и от вашия живот. Без значение дали са на бюрото ви и ги виждате всеки ден, на стената в хола, във фототалбум или фотокнига, те са там за десетилетия и за да ви напомнят най-щастливите ви моменти.

Да имате дигитална снимка на компютъра или телефона е все едно да имате написана пиеса, която никога не е играна или музикално произведение, което никога не е свирено.


Снимки за подарък

2. Снимките са един чудесен подарък.

Да подарите снимки е един сигурен начин да докарате усмивка на лицето на баба и дядо. Наистина не може да сгрешите ако подарите отпечатни снимки на всеки, който го е грижа за вас, тъй като това е подарък, който идва от сърце. Независимо дали това е специален момент, който сте споделили заедно или е забавен спомен, определено ще трогнете близките си, ако им подарите печат на снимки.

Можете да поръчате снимките онлайн, да заплатите с карта, а ние да доставим мъничко щастие на този, на когото искате да ги подарите. А ако някой ден посетите любимия човек и видите снимките си на стената, това със сигурност ще ви донесе приятни усещания.


Лесна онлайн поръчка на снимки

3. Лесна онлайн поръчка

Ние от Photopis ви предоставяме възможност лесно и бързо да направите онлайн поръчка на високачествени снимки, които да бъдат доставени до вратата ви или до адрес на вашите близки. Не е необходимо да планирате специална екскурзия до фотото, да губите време, или да избирате там с часове снимки от телефона или флашката, особено днес, когато трябва да направите това с маска на лицето. Не е необходимо да се съобразявате с работно време или работни дни. Можете да поръчате печат на снимки по всяко време, удобно седнали на дивана, като можете да качите снимки директно от телефона, компютъра или Фейсбук.

Можете да избирате размер на снимката, дали да е с бели полета или не и колко екземпляра от всяка снимка желаете да бъдат принтирани. На разположение са три вида фотохартия:

  • Гланц (гланцирани и лъскави снимки с ярки и сочни цветове);
  • Сатен (копринено-матова повърхност и липса на отблясъци)
  • Лустър (полугланц – ярки цветове и липса на отблясъци)

Поръчка на снимки от телефон

4. Технологиите не са перфектни

Сигурен съм, че всички имаме снимки, които са изчезнали заедно с някой компютър или телефон. Изгорял хард диск, сменен компютър или развален телефон? На кой не му се е случвало?

И въпреки опитите на приятелите от Google, Dropbox, iCloud да създадат системи за безопасност на файловете, документите и снимките ни, някъде там на облака, истината е, че гаранция 100% за това няма. Всяка система може да се срине, да излезе от бизнеса или просто да вдигне цените за услугите си. Би било ужасно ако снимките ви изчезнат и вие не сте ги отпечатали преди това.


Снимките разказват истории

5. С течение на времето качеството на дигиталните ви снимки се влошава.

Много често ние във Photopis получаваме поръчки за печат на снимки, направени с професионални фотоапарати, но за съжаление с лошо качество. Как се случва това ли? Много просто. Снимките биват качвани в различни социални мрежи, приложения като Вайбър, Фейсбук Месинджър, WhatsApp. Тъй като тези приложения обработват милиони изображения дневно, те автоматично компресират файловете и драстично развалят качеството на снимките. Същото се случва и с всички програми, имащи командата “Save as” или пък приложения и програми за изготвяне на колажи.

Най-чистото изображение, което си заслужава да отпечатате и да притежавате е веднага след като файлът е бил свален от вашия фотоапарат или е бил заснет от камерата на телефона ви.


Поръчайте своите снимки сега.

Примерни продукти