Вижън блок

Вижън блок

Вижън блок е премиум акрилен блок с дебелина 2 см, в дъното на който се поставя снимка.Вижън блок показва отпечатъка или снимката зад цялата дълбочина на акрила без рамка.

Тези съвременни рамки за картини имат уникални ръчно полирани гланцови ръбове и имат гръб от неръждаема стомана.

Тъй като снимката се намира в задната част на акрилния блок, се създава 3D ефект от цялата дълбочина на акрила, който придава първокласен и стилен външен вид.

Вижън блок е един чудесен начин да направите стилен и емоционален подарък, а и би стоял чудесно в интериора на всеки дом или офис.

Предлагаме Вижън блок в два размера на снимката - Класик 20х15 см и Блестящ Глитер 10х15 см, като при по-малкия размер в акрилния блок има течност с глитерни частици.

Без значение дали ще поставите сватбена снимка, снимка на Вашето дете, домашен любимец или ще направите уникален подарък на любимия човек за Свети Валентин, можете да сте сигурни, че Вижън блок ще представи снимката Ви по-най-добрия начин!

Защо да поръчате Вижън Блок?

  • Оригинален и емоционален подарък, който подхожда на всеки повод.
  • Качествен фотографски печат. Снимката се печата на фотографска хартия от най-висш клас, с трайност повече от 70 години.
  • Снимката се намира зад дебел акрил с магнитен метален гръб, което улеснява подмяната ѝ в бъдеще.
  • Полираните ръбове позволяват на светлината да преминава и подобряват вашето изображение.
  • Модерен начин да украсите интериора на дома или офиса.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?