Печат върху PVC фолио

Печат на PVC фолио

Печат върху PVC фолио

Печат върху PVC фолио

Печатът върху ПВЦ фолио е един от основните начини за брандиране на витрини, прозорци, щандове, превозни средства, за изработка на стикери за стена, за подова графика и много други. ПВЦ фолиото е най-масовата медиа върху, която се отпечатават не само рекламни фирмени визии, но и служи за изработка на знаци, табели, интериорна и екстериорна графика. 

На пазара има огромно разнообразие от фолиа - мономерни, полимерни, транслуцентни, каст фолиа и др., които са с различно предназначение. Най-масовият и евтин вариант са мономерните филиа, които са за общо предназначение, за излагане на открито и закрито. Прозрачните фолиа са необходими тогава, когато е нужно да бъдат видими само определени елементи от дизайна и се лепят основно върху прозрачни повърхности. Ние от Photopis имаме възможност да печатаме върху прозрачно PVC фолио с бяло мастило, като по този начин могат да се получат забележителни декорации върху фолио за витрини за офиси и търговски площи. Освен това полагането на бяло мастило под цветовете, когато се печата на прозрачно фолио спомага, тези цветове да изглеждат ярки и наситени, а не да "потънат" в стъклото и да са незабележими. 

Полимерните фолиа се използват, когато е необходимо фолиото да се залепи върху неравна повърхност или с голям брой кривини. Голямо приложение при брандирането на витрини намира и перфо фолиото или наричано още One way vision фолио. Неговата особеност е, че самото фолио е перфорирано, така че не се губи от изображението, но закрива деликатно витрината от любопитните погледи на минувачите, като отвън навътре не се вижда. Перфо фолиото пропуска светлината, като спира само около 20-30 % и от вътрешната страна на помещенито може да се вижда навън. 

Всички фолиа, освен перфо фолиото,  могат да бъдат защитени допълнително с ламинат мат или гланц. Ламинатът спомага за по-голяма издръжливост на фолиото, като предпазва от слънчеви лъчи, надраскване, агресивни препарати, мазнини и др. Печатът върху фолио, който предлагаме ние, може и да не бъде ламиниран, като издръжливостта на външни условия е до 3 години. Ламинираните фолиа издържат до 5 години. За автомобилна графика или за места, където има механични триения, препоръчваме фолиата да бъдат ламинирани. 

Печатът върху ПВЦ фолио, който предлагаме ние от Photopis, се извършва с латексови мастила на водна основа, които са ЕКО сертифицирани. Мастилата са абсолютно безвредни, без мирис и се използват за печат в помещения на закрито като училища, болници и детски градини.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?