!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Печат на снимка върху канава

Печат на снимка върху канава

Печат на канава

Печатът върху канава внася модерен елемент във всеки дом или офис. Подобен на платно, върху което рисуват художниците, материалът има обособена текстура и позволява лесно да бъде опънат на дървена подрамка.

По този начин Вие получавате продукт, който силно напомня на истинска картина. Благодарение на дебелината на подрамката се създава 3D ефект, като картината се окачва на стената много често без допълнителна външна рамка.

Канава Roma е висококачествена 100% памучна канава, произведена в Испания, със средно изразена текстура, което ѝ придава натурален вид. Притежава леко сатенено покритие, без отблясъци и предоставя широко цветно пространство и живи принтове. Устойчива на надраскване и не се напуква по ъглите. Канава Roma е изключително подходяща за репродукции на картини, интериорна декорация, арт принтове, декорация на изложения и щандове, както и за всякакъв вид фотография. С това платно получавате изображения със сила и издръжливост, които ще придадат вид на истинско художествено платно. Това е отличен начин да украсите интериора си на приятна цена.

Канава Barcelona е смес от памук и полиестер, което ѝ придава едновременно издръжливост и твърдост и я прави лесна за опъване върху дървена подрамка. Тя е с по-фина структура от канава Roma, което я прави идеална за фоторепродукции, печат на снимки, портрети, колажи и всякакъв вид фотография. В допълнение, нейното матово покритие придава елегантност и обем на изображенията.

6 причини да поръчате печат върху канава от Photopis

 • Оригинален подарък. Благодарение на готовите шаблони, можете да създадете уникален колаж от снимки за всеки повод;
 • Канава от най-високо качество. Канава Roma е 100% памук, с леко сатенена повърхност и ясно изразена текстура, като същевременно липсват отблясъци на изкуствено осветление. Канава Barcelona е смес от памук и полиестер и е с по-фина структура, подходяща за печат на снимки и колажи върху канава.
 • Всяка канава се печата от професионални принтери на HP, с оригинални латексови мастила, безвредни и без мирис, даващи същевременно дълготрайност, за да може да се радвате дълго на Вашите спомените и любими картини.Мастилата на HP са на водна основа и притежават сертификат за безопасност ECOLOGO, като са единствените сертифицирани да се използват в болници, училища и детски градини.
 • Грижливо ръчно опъване върху дървена подрамка. Картината е готова за закачане на стена, като е снабдена със закачалка тип "гребенче".
 • Голямо разнообразие от размери и формати.
 • Лесна онлайн поръчка - просто избирате размера, добавяте своя снимка и завършвате поръчката.
Печат на снимка върху канава

Характеристики

Печат на снимка върху канава
 • Дебелина на подрамката: 2 см
 • Състав на канавата:100% памук или смес от памук и полиестер;
 • Качествено опъване върху дървена подрамка;
 • Мастила: Безвредни и без мирис;
 • Срок на изпълнение: 3 работни дни;

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?