Печат на плакати

Създаване и поръчка на плакати онлайн

Печат на плакати

Плакат с любимия певец, актьор или спортист е чудесен начин да украсите интериора си, но освен това плакатите са способни за кратко време да привлекат вниманието на голяма аудитория. Печатът на плакати има дълга история, датираща вече няколко века, а самият плакат, всъщност, се явява предшественик на така добре познатите ни банери. Преимуществото на плакатите е, че те не изискват специално място за поставяне.

Печатът на плакати се използва за реклама, указания и информационни съобщения (например намаления или нещо ексклузивно). И най-важният компонент в плаката се явява дизайнът, тъй като плакати с ефективно направен дизайн са способни да привлекат вниманието на минувач, който да разгледа по-внимателно информационното му съдържание. Резултатът е, че този минувач може да се окаже потенциален клиент.

Можете да поръчате печат на плакати и за вашето тържество, парти, детски рожден ден, юбилей. Можете да създадете дизайна в нашия онлайн дизайнер или да качите ваше изображение и да поръчате отпечатване на плакати без да излизате от дома си.

Плакатите могат да бъдат отпечатани в няколко формата: А3, А2 и А1. В зависимост от тиража и размера, могат да бъдат отпечатани на дигитален, офсетов или широкоформатен печат.

Хартията за плакатите също зависи от големината и тиража на плакатите, като най-често в размер А3 се печата върху хартия 130 - 170 гр. хром-гланц, а в размер А2 и А1 на 150 гр. Satin poster paper.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?