!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Печат на каталози

Печат на каталози

Печат на каталози

Каталозите са мощен маркетингов инструмент, който позволява на всяка компания, която има повече продукти в портфолиото си, да ги представи детайлно, красиво и цветно. 

Каталозите може да се разделят на няколко вида: На първо място са имиджовите каталози. Те са изпълнени с ярки илюстрации и голямо количество информация за самата компания, персонал, партньори, стоки и услуги. Раздават се на търговски изложения и презентации и изискванията за качеството и плътността на хартията са високи. Най-често се отпечатват на пълноцветен дигитален печат.

На второ място, рекламните каталози са същите каталози с изображения, но предназначени за по-широка аудитория. Тук се изискват големи тиражи, така че печатът се извършва на офсетова преса.

Трето, периодични каталози, разказващи за фирмени новини, нови продукти, отстъпки. В този случай за производството на каталога се използва хартия със стандартна плътност; печат - дигитален или офсетов печат, в зависимост от тиража. 

Поръчката за печат на каталози става с готов дизайн (готов файл за печат).

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?