Печат на канава Премиум

Печат на снимка върху канава Премиум

Печат върху канава

Печат върху канава Премиум не е просто някаква картина, а истинскo изкуство, което оживява в ръцете Ви. Канавата Hahnemühle Daguerre Canvas - е произведена в Германия, плътна 400 гр канава, която има премиум матово покритие за постигане на невероятни резултати при принтиране. Предоставя най-високият в индустрията цветови дизапазон, а в комбинация с 12 - цветния фотопечат на нашите принтери за печат на фотография и изобразително изкуство на Canon, се постигат чисти, свежи цветове, фини детайли и наситени черно-бели нюанси.

Премиум Канава Hahnemühle не съдържа изкуствени избелители и не е произвеждана, чрез използване на киселини, както повечето канави на пазара, поради което цветовете няма да пожълтеят и избледнеят след няколко години. Така ще може да се радвате дълго на най-щастливите си моменти.

Поради по-финната си повърхност и висока белота, Канава Премиум е особено подходяща за печат на портрети, снимки, колажи, цветни и черно-бели изображения, висококачествени Fine art и фотографски репродукции.

Това, което отличава канава Премиум от Стандарт е:

 • По-висока плътност 400 гр/м2 в сравнение с 370 гр/м2;
 • По-широко цветно пространство и печат с 12-цветен фотопринтер или казано по друг начин, цветовете на изображението Ви ще са по-ярки и наситени;
 • Производителят гарантира, че при подходящи условия, цветовете ще се запазят повече от 100 години без да избледнеят или да се променят.
 • Поради факта, че за производството и́ не са използвани изкуствени избелители, белите области на канавата няма да пожълтеят;
 • Не се напуква по ъглите на канавата;

6 причини да поръчате печат върху канава Премиум от Photopis

 • Подходяща за всякакъв интериор. Печат на Канава Премиум ще стои чудесно във вашия дом, офис, заведение или ще бъде оригинален подарък за вашето семейство и приятели.
 • Канава от най-високо качество. Благодарение на това няма да имате напукване, пожълтяване или избледняване на Вашите снимки, а ще получите ярки и сочни цветове.
 • С нашия онлайн редактор е лесно и бързо да създадете изкуство за Вашия дом. Просто качете своята снимка, изберете размер за своята канава и готово!
 • Грижливо ръчно опъване върху дървена подрамка. Картината е готова за закачане на стена без нужда от допълнителна външна рамка.
 • Голямо разнообразие от размери и формати.
 • Канава Премиум е снабдена с подрамка, която позволява натягане на канавата. Така след време, поради колебанията на влажността, ако се отпусне можете да я натегнете.
Печат върху канава

Характеристики

Печат на снимка върху канава
 • Дебелина на подрамката: 2 см;
 • Състав на канавата: Смес от памук и полиестер;
 • Качествено опъване върху дървена подрамка;
 • Мастила: Безвредни и без мирис;
 • Срок на изпълнение: 3 работни дни;

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?