Печат на етикети

Описание

Печат на етикети

Етикетът е важен, ако не и решаващ, детайл от опаковката на всеки продукт. Етикетите съдържат информация за продукта, логото на продукта или фирмата, както и информация изисквана от закона. И колкото по-цветно и оригинално е това лого, колкото по-добре е проектирано и изпълнено, толкова по-голям е шансът да направи положително впечатление на клиента и да бъде запомнено от него.

Печатът на етикети вече е услуга, достъпна не само за големите производители на стоки, но и за малки фирми и самостоятелно заети лица, произвеждащи ръчно изработени стоки. 

Етикетите, които изработваме може да са отпечатани  върху самозалепна хартия и да са прорязани в избраната форма, като са на лист с размер 49 х 33 см, от където се отлепят или могат да бъдат изработени от ПВЦ фолио. В този вариант етикетите са прорязани заедно с подложката и са отделни етикети. Фолиото може да е бяло фолио (мат или  гланц), върху което да отпечатаме вашия дизайн, както и прозрачно фолио (също мат или гланц) в случайте, когато не желаете да има фон или етикетът трябва да се залепи върху прозрачна повърхност. Разполагаме с възможност за печат с бяло мастило върху прозрачно фолио, като това е особено подходящо за етикети на продукти в козметичната индустрия. Етикетите, отпечатани на ПВЦ фолио са устойчиви на вода, мазнини, УВ лъчи и външни влияния, както и не се надрсакват лесно. 

Изберете в онлайн калкулатора параметрите за печат, качете в онлайн редактора своя дизайн, завършвате поръчката и получавате тиражът си от етикети в рамките на 3-4 работни дни.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?