!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Печат на визитки

Описание на услугата

Печат на визитки

Въпреки дигиталния свят, в който живеем и все повече цифрови устройства, с които разполагаме, визитките остават важна част от фирмения, корпоративния и личния ни живот. Размяната на визитни картички, с информация за контакти е първото нещо, което правим при среща с бизнес партньори, потенциални клиенти, доставчици и др. Затова визитката е първото впечатление, което си разменяме. То е лицето на нашия бизнес и именно визитката загатва за корпоративната идентичност и авторитета на бизнеса ни или услугите, които предлагаме.

Визитките са претърпяли известна еволюция във времето. От картончета (на тънка хартия) с напечатана информация в миналото, до сегашния им вид -  плътен картон, различни видове дизайнерски хартии, облагородяване с ламинат, заобляне на ъгли, добавяне на специални ефекти като злато, добавяне на обогатена реалност,  чрез QR кодове.

Разнообразието от дизайнерски картони, представено в онлайн калкулатора, ще създаде идеалната основа за визитка, която ще бъде приятно да държите в ръцете си. Но най-важното е дизайнът и тук има три начина: да поръчате разработването на дизайн на визитка, да качите собствен готов дизайн или да го създадете директно на уебсайта в онлайн редактор, като използвате един от шаблоните. Ламиниране: матово , гланцово или кадифе (Soft touch) ще помогне да се избегнат изтривания и набръчканите ъгли на вашата визитка.

Печат на визитки може да бъде извършен много спешно. Вашите визитки могат да са готови само за два часа. Стандартният срок за изработка на визитки е три работни дни.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?