!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Джобни календарчета

Печат на джобни календарчета

Печат на джобни календарчета

Джобно календарче с Ваша снимка може да бъде чудесно допълнение към подарък или да е рекламен материал за фирмата Ви.

Ако имате голямо семейство, много приятели или колеги и искате да направите на всеки от тях малък подарък, то качете любима своя снимка и поръчайте тираж джобни календарчета, които можете да изпратите по пощата или да раздадете лично. Така Вашият подарък ще се използва през цялата година по предназначение и ще напомня за Вас.

Същото важи и за рекламата поместена в джобно календарче. Ако информацията в една листовка, флаер или дипляна е прочетена, много скоро тези рекламни материали биват изхвърлени и информацията в тях забравена. За разлика от тях, джобните календарчета биват запазвани и използвани през цялата година, дори и като отметка в книга, например, а логото, запазената марка, информацията за стоки и услуги често ще хващат окото отново и отново.

Размерът на джобното календарче е 90х60 мм. В онлайн калкулатора може да изберете гръбчето на календарчето, както и да качите снимка на портрет или пейзаж. Може да добавите заобляне на ъглите на джобното календарче, както и ламиниране на лицевата му страна с гланц ламинат.

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?