Печат на фотокниги и фотоалбуми

Фотокниги Премиум с твърди и меки корици.

Фотокнига Премиум с твърда корица

Ако сте ценители на качествената фотография и зашеметяващото качество на печат, тогава фотокниги Премиум са за вас. Фотокнига Премиум се отпечатва на фотографска хартия сатен или гланц. Вътрешните страници на книгата са твърди, като друга особеност на фотокнигите Премиум е, че се разтварят на 180 градуса (Layflat). Това позволява едно изображение да се разположи на две страници без да се загуби част от него.


Наситени и ярки цветове, ламинирана корица (мека или твърда) и страници отпечатани на фотохартия. Препоръчваме Ви да изберете най-качествените си снимки: това може да е сватбена или детска фотокнига, пътешествие или историята на вашата любов.


Създайте сами своите уникални фотоалбуми в нашия онлайн дизайнер - това ще бъде оригинален подарък за близките Ви хора, на които ще подарите ярки емоции, искрени усмивки и малко щастие.

Фотокниги Стандарт с твърди и меки корици.

Фотокнига Стандарт с твърда корица

Фотокнига Стандарт е икономичен вариант, подходящ за случайте, когато всичките Ви снимки трябва да видят бял свят. Този вид фотокниги напомня на класическия вид на книгата (варианта с меки корици) или на каталог (варианта с твърди корици).

Корицата и в двата случая е ламинирана, а вътрешните страници са меки, отпечатани чрез дигитален (лазерен) печат върху хромова хартия 130 - 170 гр./м2.

Скрепването на листите става посредством термолепене, а форзаците на варианта с твърди корици са от офсетова хартия. Ако правите подарък на свой близък, форзаците са чудесно място, където сами можете да напишете пожелание или спомен.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?