!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Печат на блокноти

Описание на услугата

Печат на блокноти

Печат на блокноти, известни още като рекламни падове или бележници е често търсена услуга предоставяна от печатниците. Причината е проста: Блокнотът е многофункционално полезно нещо, което може да се превърне както в добър подарък, така и в сувенирен имиджов продукт, предназначен за разпространение сред служители или участници в образователни и бизнес събития. Рекламните падове могат да се използват и като подарък за вашите бизнес партньори, затова те трябва да изглеждат безупречно.

При поръчка, чрез онлайн-калкулатора, можете да изберете следните формати: А7, А6, А5, А4. Възможен е печат на блокноти и с нестандартни размери. При изготвянето на вътрешния блок се използва хартия със страндартна плътност (80 г/см2), а за предната и задната обложка плътна  хартия хром-мат  (250–300 г/см2). Скрепването става с помощта на метална спирала.

В онлайн-редактора са представени шаблони за кориците - предна и задна, като вътрешния блок е с черно-бял печат (редове) и е съставен от 50 листа. 

Технически характеристики

Зона на безопасност (червена линия)

Текстът и други важни елементи от дизайна не трябва да излизат извън зоната на безопасност.

Формат преди обрязване (черна линия)

Общите елементи на дизайна, като например фоновете трябва да са до края на полето. Не оставяйте бели полета.

Размер преди рязане
Линия на безопасност

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?