7 идеи за подарък, с които да впечатлите любимия човек


Искате да направите подарък на любимия човек? За рожден ден, Коледа, Нова година, Свети Валентин или просто така - да покажете любовта си?

Подаряването на уникален подарък често не е лесна задача. Особено ако сте дълго време заедно. И не става въпрос за купуването на първото нещо, което ви хрумне, просто ей така - да се измъкнете. Добрият подарък не зависи от парите, а от емоциите, които е способен да събуди у получателя.

Ако си мислите, че сте се изчерпали, ето няколко идеи от Photopis:

1. Фотоалбум за изминалата година.

Фотоалбум с ваши снимки

Макар и трудна, последната година със сигурност ви е предложила и много вълшебни моменти - пътувания, срещи с близки и приятели, романтични мигове.

По всяка вероятност сте събрали тези моменти в снимки - на мобилния телефон, в социалните мрежи, на компютъра.

Изберете най-подходящите снимки, най-важните и направете уникална фотокнига, в която можете да напишете и послания или забавни текстове. Със сигурност ще изненадате и доставите радост на човека до себе си.


Многолистов календар с мои снимки

2. Календар с Ваши снимки.

С появата на смартфоните много хора смятаха, че традиционните календари ще останат в миналото, но това съвсем не е така. Можете да изненадате половинката си с много оригинален календар.

Многолистов календар с ваши снимки за всеки месец, който да ви гледа от стената е винаги чудесно допълнение към интериора на всеки дом. Можете да изберете от нашите готови дизайни или да създадете нов отначало. А ако сте на ти с програми за графичен дизайн, можете да качите и свой дизайн. Във всички случай е добра идея да подчертаете важните и специални дати, като можете да направите това и с малки снимки до датите.

Настолен календар - пирамидка също е добра идея. Тук отново за всеки месец можете да изберете подходяща снимка и да персонализирате календара си. Кой не би искал календар с любими снимки на бюрото в офиса или дома си.

Ако имате една важна снимка, с добра резолюция, която носи силен потенциал, можете да поръчате и еднолистов календар-плакат. Този вид календар можете да бъде отпечатан в размер А2, като можете и така да го залепите на стената си, а може да бъде поставен и в рамка.

Заедно с това можете да направите и джобни календарчета с ваша снимка, които да подарите на цялата тайфа или роднините и близките си.


Ретро рамка със снимки

3. Ретро рамка с ваши снимки.

Можете да проявите творчество и сами да изработите уникална рамка с ваши снимки. Всичко, което трябва да направите е да изпратите снимки за печат върху фотохартия. След това е необходимо да се снабдите с дървена рамка, въженце, малки щипки и монтажна лента.

С помощта на монтажната лента залепете въженце на няколко реда на задната страна на вашата рамка, където в последствие с декоративните щипки ще закачите своите снимки. Рамката може да изложите на стената без стъкло.

Един оригинален и сравнително евтин подарък, който със сигурност ще донесе топли емоции и радост.


Кутия за спомени

4. Кутия за спомени.

Чудесен вариант да съберете всички онези страхотни моменти, които сте прекарали заедно е да направите кутия за спомени. Можете да купите вече украсена кутия, но можете и вие да и придадете своя личен щрих, като кутията със сигурност ще стане по-красива.

В нея можете да поставите неща, които са много специални за вас двамата. Билет от първия концерт или кино на който сте ходили заедно, някой детайли от деня, в който сте се запознали или спомени от вашите пътешествия по света. Със сигурност пазите спомени от тези моменти. Просто трябва да ги сложите в кутията и да чакате да видите развълнуваното лице на любимия човек щом я отвори.


CD диск с ваши снимки

5. Диск с подбрана музика и специална снимка.

Можете да подберете песни, които са ви любими или такива, които ви навяват спомени. А защо не и онази песен, на която сте танцували за пръв път. Изберете и подходящо изображение, а ние ще отпечатаме изображението върху CD или DVD диск и ако ни изпратите линк към съдържанието на диска ще запишем и самата музика. С подходяща опаковка, това може да е изненадващ и трогващ подарък.

Бъдете сигурни, че всеки път, когато пускате този диск в колата, пътувайки на някъде това ще навява топъл спомен за направения подарък.


Снимка на пенокартон

6. Колаж от снимки.

Колаж от най-добрите моменти от годината също е уникален и трогващ подарък. Избирате между печат на фотопостер или печат върху пенокартон. В първия случай е добра идея да потърсите подходяща рамка за фотопостера в студио за рамкиране или в големите вериги, предлагащи продукти за дома и офиса.

За пенокартона не е нужна допълнителна рамка. Поради изключително ниското си тегло той се залепя директно за стената като придава модерен елемент на интериора на дома.


Снимка на канава

7. Канава с Ваша снимка.

Оригинален подарък може да бъде и печат на снимка върху канава (платно). Това може да е ваша снимка, снимка с роднини или приятели или фотография, която той/тя е направил/а. Можете да поръчате канава с изображение, на което не сте вие, но знаете, че е любимо на половинката ви. Възможностите са почти безкрайни. Става въпрос за намирането на перфектното изображение.

Канавата (художническо платно) внася модерен елемент във всеки дом, офис, заведение, хотел. Уверете се преди да поръчате, че подбраното изображение подхожда на мястото, което сте избрали и като размер и като дизайн. Предлагаме разнообразие от размери като имате възможност да избирате размери в три формата: Панорама, квадрат и правоъгълник.

Имате възможност да избирате между Канава стандарт или Канава премиум, които освен по качеството на канавацата и качеството на печат се различават и по дълготрайността и срока за изработка.

Примерни продукти