Снимка на канава

6 Причини да поръчате печат на канава

Канавата внася модерен елемент в интериора на всеки дом, офис или заведение. Изображението отпечатано на канава, особено ако е с висока резолюция, придобива дълбочина, рязкост и силно наподобява на картина рисувана от художник. Ето и 6 различни причини да поръчате печат на канава или по-скоро 6 различни приложения на канавата.

1. Подарък - снимка на канава.

Рожден ден, Имен ден, Юбилей, Кръщене, Коледа или Свети Валентин - какъвто и да е поводът, подарък снимка с любими или забавни моменти ще зарадва и впечатли всеки. Трудно е понякога да измислим подходящ подарък за някого - дали ще му стане, дали ще му хареса, има ли нужда от него? Снимка на канава е персонализиран и уникален подарък, а добре подбраното изображение ще достави радост на всеки и ще направи Вашия подарък специален. Можете да зарадвате приятели и роднини с канава: Ваша любима снимка, Семеен портрет, Снимка на детето, Изображение на домашния любимец, Автомобилна или Спортна тематика.

Снимка на канава, може да бъде и много добър подарък за Вашите бизнес партньори и ценни клиенти, в тон с корпоративния стил на компанията.

Ако Вашата цел е да подарите емоционален и уникален подарък, то определено печат на снимка върху канава трябва да бъде Вашият пръв избор.


Принт на канава

2. Декорирайте дома си по Ваш вкус.

Освободете твореца в себе си. Поръчайте своя собствена и уникална канава, с която да разнообразите скучните стени. Имате невероятна снимка от последната ваканция или сте заснели красив залез? А може би имате смешна снимка на домашния любимец? Не оставяйте такива красиви изображения да отлежават в телефона или на компютъра. Дайте им живот, бъдете творец и превърнете дома или офиса си в галерия. И можете да сте сигурни, че никой друг няма да притежава подобно изкуство, защото Вие ще сте авторът.

Размерът на канавата избирате Вие и това дава възможност да развихрите фантазията си при декорацията на дома или офиса. За да сте сигурни, че ще получите добър резултат на отпечатаното изображение, трябва да оставите настрана снимки преминали през Фейсбук, вайбър и месинджър. Използвайте изображения с висока резолюция, по възможност снимани с фотоапарат или в краен случай с телефон с добра камера.

А ако сте собственик на ресторант, бар или клуб - картините на канава ще придадат уют, ще хармонизират пространството и ще украсят помещението така, че клиентите да се чувстват добре и да се връщат отново и отново.


Пана за стени

3. Пана за стени от няколко части.

Картините от няколко части са друг начин да украсите и декорирате пространството. Известни още като мулти панел, декоративни пана, декоративни панели, триптих и др., картините от няколко части представляват едно изображение, разделено в определена форма на от три до пет части с разстояние между тях.

Модулните картини станаха изключително популярни в последните няколко години, заради нестандартната форма и модерния елемент, който внасят в интериора. Интернет пространството изобилства от оферти за декоративни пана, но имайте предвид, че повечето изображения, които Ви се предлагат наготово, най-често са набавени по пиратски способ. Освен това, ниската цена, най-често върви ръка за ръка с ниско качество канаваца (или по-скоро полиестерен банер) и китайски мастила - заместители, съдържащи вредни и летливи вещества. Да не говорим, че същото изображение ще бъде поръчано в десетки или стотици други домове. Можете да бъдете оригинални и да поръчате декоративни пана със собствено изображение. Сега е по-лесно от всякога - можете да видите онлайн как точно ще изглежда Вашият сет от канави и да направите поръчката си директно от телефона.


Репродукция

4. Канава - репродукция.

Можете да поръчате и печат на канава с изображение на любимия Ви художник. Печат върху канава с добавени ръчни щрихи се превръща в нов вид изкуство със собствено наименование (Giclée print) или Fine art print. Подобни картини днес се намират в Лувъра, Белия дом и редица галерии по света. Знаем, че картините на великите художниците могат да достигнат космически суми. За ценителите на този вид изкуство вече е възможно да притежават картина максимално наподобяваща оригинала.

А Вашите гости и приятели ако не са специалисти по живопис може и да не направят разлика. Всичко, което трябва да направите е да подберете изображение на любимата си картина и да изберете подходящ размер, като разбира се съобразите с авторските права върху изображението преди това.


Колаж на канава

5. Фотоколаж, отпечатан на канава.

Фотоколаж на канава е един от най-добрите начини, да отпечатате широкоформатен колаж от снимки. Подберете правилните снимки и преценете големината на канавата според броя им. За Вас сме подготвили готови шаблони, в които просто да поставите снимките по начин, който Ви харесва. Особено подходящ подарък е за юбилей на близък, където много често нашите клиенти, подреждат снимките в хронологичен ред. Разбира се чудесно ще стои и колаж от снимки от сватба, кръщене, рожден ден или Коледната фотосесия. Как точно ще изглежда колажът зависи само от Вашата фантазия, защото в шаблоните в онлайн дизайнера можете да поставите толкова снимки колкото желаете и да ги размествате и въртите както сметнете за добре. Относно фо́рмата на канавата избирате между квадрат, правоъгълник или панорама, а размерите са от 20х20см до 80х160см.

Приложения за телефон или външни програми за правене на колажи не са добра идея, защото най-често крайният файл е с изключително ниска резолюция. Затова можете да подберете най-качествените си снимки и да направите колаж на канава онлайн на нашия сайт, като ще сте сигурни, че няма да има загуба на качество в изображенията.


Малки канави

6. Декорация на дома с малки канави от най-незабравимите моменти в живота Ви.

Да си признаем честно, това за нас е най-вълнуващото и оригинално приложение на канавата. Всички сме виждали по филмите как американците закачат на стените си голямо количество малки канави или снимки в рамка, подредени по определен начин. И най-незабравимите и паметни моменти в техния живот или този на децата им са на стената, за да им напомнят постоянно и да носят радост и гордост всеки ден. Дали ще са важни мигове в живота или кариерата Ви, снимка с любимия човек в Париж, първите стъпки на детето Ви или неговия първи спортен медал, неговото дипломиране или сватба? Не оставяйте подобни мигове назад в паметта на телефона или забравени на лаптопа.

Принтирайте ги на канава, подредете ги по оригинален начин над дивана, секцията или скрина и ще видите как те ще заживеят свой живот. Ще носят винаги по малко радост на Вас и гостите Ви, а и ще бъдете оригинални и неповторими във вкуса си за обзавеждане. Вместо да купувате декоративни пана със снимки на слънчогледи и коне, които някой друг е снимал, можете да създадете свое собствено изкуство от най-неповторимите моменти в живота си.


Всичко за интериорния печат можете да откриете и поръчате на нашия сайт.

Примерни продукти