Скритият живот на фотокнигите

Всички знаем, че фотокнига с добре подбрани снимки е чудесен подарък за нас и нашите близки. Подарявайки фотокнига, ние всъщност не подаряваме предмет, а даряваме емоции на близките или приятелите си. И когато отворим фотокнига с твърди страници и корици, отпечатана на фотохартия, имаме чувството, че в ръцете си държим нещо луксозно, фотографски албум в съвременния му вид.

Ами ако фотокнигите не се използват само за сватбен фотоалбум, историята на нашето семейство или първите снимки на нашето бебе? Всъщност съдържанието на фотокнигата измисляме сами и това може да е нещо ново, интересно, полезно за дома и бизнеса.

1. Книга с рецепти.

Книга за рецепти

Например, обичате да готвите и да събирате рецепти от цял свят. Вече сте натрупали цяла колекция от невероятно вкусни ястия от Америка до Азия, със снимки и тайни на местните готвачи. Защо да не съберете своя собствена книга с рецепти от тази колекция? Фотокнига Класик с твърди корици и меки, гланцирани страници ще изглежда далеч по-добре от тефтера или тетрадката от 40 листа, събиращи прах в чекмеджето.

Или баба ви готви страхотно. Съберете снимки на ястия, рецепти и направете подарък под формата на книга на бабините банички. Добавете снимки и вашите пожелания към книгата. Представете си колко е хубаво да получите такъв подарък!


Портфолио

2. Портфолио

Фотокнига Премиум ще бъде отличен вариант за портфолио на дизайнери, стилисти, фотографи, гримьори и майстори на маникюра. За всички специалисти, за които е важно да покажат своята работа при среща с клиентите си е задължително да имат портфолио. Онлайн портфолиото е прекрасно, но не винаги е удобно. Освен това фотокнига премиум на фотохартия с висококачествени и контрастни снимки ще направи далеч по-добро впечатление, отколкото да изпратите линк на клиента и той да разглежда нещо на екрана на телефона си.

В салоните за красота – каталог на прическите или видовете маникюр под формата на фотоалбум ще е много по-добър вариант от разпечатани листи А4, пъхнати в джобове. Всъщност нали това е целта Ви – да покажете най-доброто на клиента, по най-добрия начин?

Ако Ви сте архитект, проектант или имате строителна фирма или фирма за недвижими имоти, вашето портфолио от завършени проекти и визуализации ще изглежда уникално, отпечатано на фотохартия и събрано в панорамен фотоалбум с твърди корици и твърди страници. Обикновено този тип портфолиа се изработват със спирала, но далеч по-голямо впечатление ще оставите в клиентите си ако инвестирате малко повече за представянето на проектите си. А както знаем често хората взимат решения за големи покупки, основавайки се на дребните детайли.


Пана за стени

3. Каталог с твърди корици

Всяка фирма, която разполага с асортимент от продукти или услуги е задължително да има каталог. Освен това, каталогът може да изобразява различни етапи от производство на продукт, различните дейности или хронология на развитието на фирмата, например.

Обикновено каталозите се изработват като се отпечатват във формат А3 прегъват се по средата и се закрепват с телбод. А защо да не е фотокнига? Без значение дали е на фотохартия или е с гланцирани и меки страници, каталог под формата на фотокнига с твърди корици ще е чудесен начин да представите на клиентите си продуктите на вашата фирма. Можете да направите такъв с по-малък размер и да го подарявате на най-важните си клиенти.


Фотокнига - оригинален подарък

4. Колекция

Още една идея за фотокнига.

Може би събирате пощенски марки, салфетки или календарчета? Имате чаши от различни пътувания? Или сте запален рибар и имате снимки с трофейни екземпляри? А може би отглеждате много цветя и искате да имате снимка на всяко от тях? Защо да не направите фотокнига за вашето хоби?

Всичко зависи от вашата фантазия. Успех във вашите фото експерименти.


Поръчайте своята фотокнига сега.

Примерни продукти