!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Работни календари

Работен календар Уно и Трио

Печат на работни календари

Работен календар с едно тяло (календар Уно) е незаменим делови помощник. Дали ще бъдe използван в офиса или в къщи, работният календар предоставя информация за текущия месец, заедно с предния и следващия месец. По този начин е лесно да се ориентирате в сроковете и поставените задачи.

В горната си част, работният календар може да носи информация за Вашата фирма, продукти и услуги, Вашето фирмено лого и да бъде чудесен подарък за Вашите най-добри клиенти. По този начин поглеждайки към календара на стената, клиентите Ви ще се подсещат за вас и вашите продукти през цялата година.

Разбира се може да поставите и любима Ваша снимка, на вашето дете или скъп човек, а защо не и снимка от последната ваканция. Работните календари са практични и намират място в интериора на всеки дом.

Работен календар Уно е малък и компактен календар с едно тяло, като текущият месец е голям, а предходния и следващия са по-малки. Освен по-компактния си размер, предимството му е и в по-ниската цена, особено за по-големи бройки.

Работен календар Трио е с три календарни тела и e чудесен органайзер за вашите бизнес и лични дела. На него е лесно да бъдат проследени работни графици и отпуски.

Производството и печатът на работни календари от Photopis се осъществява на съвременно печатно оборудване, което гарантира тяхното високо качество. Имате възможност да направите поръчка директно на сайта, използвайки нашите готови шаблони, да изчислите цената с помоща на онлайн калкулатора и да разпечатате любимите си снимки.

Можете и да прикачите свой дизайн за горната част на календара, като сайтът автоматично проверява дали файлът е съобразен с техническите изисквания за отпечатването на календара.

Спестете време, поръчайте работни календари онлайн и ги получете направо в своя дом или офис.

Работен календар с три тела

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?