Печат на чаши

Видове чаши

Печат на чаши

Печат върху чаши

Направете уникален подарък - печат на снимка върху чаша . С красиво отпечатана чаша, можете да донесете допълнителна усмивка в празника на близък човек. Подарък за Коледа, рожден ден, юбилей, подарък за Свети Валентин, деня на майката или просто така - без повод, няма как да сгрешите, ако подарите персонализирана чаша със снимка. Подобен емоционален и личен подарък би зарадвал всеки. Независимо дали искате да подарите нещо мило на баба и дядо или да зарадвате близък или колега от офиса по случай рождения му ден, уникална чаша със снимки винаги ще бъде ценен персонализиран фотоподарък. С Photopis можете да персонализирате чаша за кафе с любимата си снимка, уникален дизайн или логото на вашия бранд.

Ако пиете много кафе или чай, вероятно имате любима чаша. Без значение дали, защото ви е подарък от скъп човек, сувенир от хубава ваканция или просто защото си я харесвате, Вашата специална чаша е свързана с любим човек, място или чувство. Ето защо персонализирана чаша със снимки е емоционален, забавен и функционален подарък или страхотен начин да започнете деня си.

Можете да направите своята чаша, като изберете готов принт или да създадете свой уникален дизайн. След като изберете вида и цвета на чашата, можете да добавите свое изображение (или от наличния клипарт) и надпис. Можете да добавяте фон или дори QR код. Системата оценява качеството на изображението ви, а 3D изгледът ще Ви покаже как ще изглежда готовата чаша.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?