Фотокниги Премиум с твърди корици (Layflat)

Видове Фотокниги Премиум с твърди корици

Фотокнига Премиум на фотохартия с твърди корици и твърди страници.

Печат на фотокниги с твърди корици с разгръщане на 180

Ако сте ценители на фотографията и зашеметяващото качество на печат, тогава фотокнигите Премиум са за вас. Премиум фотокнига с твърда корица е луксозен продукт с твърда ламирана корица и твърди вътрешни страници от фотохартия с превъзходно качество. Можете да избирате между фотохартия гланц или мат (сатен). И при двата варианта Вашите снимки ще изглеждат превъзходно, като при фотохартия гланц ще получите силен и дълбок гланц на снимките, ярки и сочни цветове, а при фотохартия сатен снимките Ви ще изглеждат с приятен сатенен (кадифен) финиш и липса на отблясъци при изкуствено осветление (бликове).

Фотокнига Премиум се изработва по технологията "Layflat". Какво значи това, ще си кажете? Това означава, че лявата и дясната страница на книгата не навлизат в гръбче, а се разтварят на 180 градуса. Това позволява да разположите една снимка на две страници без да загубите част от изображението.

На каква тематика да е Вашата фотокнига Премиум? Това ще оставим на Вас. Препоръчваме Ви да изберете най-висококачествените си снимки: това може да е сватбена или детска фотокнига, фотокнига за рожден ден, пътешествие или историята на вашата любов. Не заделяйте просто няколко мегабайта на компютъра, а направете онлайн своята Премиум фотокнига. Това ще бъде оригинален подарък за близките Ви хора, на които ще подарите ярки емоции, искрени усмивки и малко щастие.

5 причини да поръчате фотокнига Премиум с твърди корици от Photopis:

  • Оригинален подарък. Фотокнига с любими ваши снимки ще подари радост на Вас и Вашите близки;
  • Качествен фотографски печат. Страниците се отпечатват на плътна фотохартия професионален клас, фотокнигата се разгръща на 180 градуса и снимките не се скриват по средата на книгата.
  • Готови тематични шаблони. На сайта има повече от 100 готови дизайна, в които трябва да поставите своите снимки - от сватба до детски рожден ден и пътешествие.
  • Разнообразие от формати и брой страници. Седем популярни размера: от малки фотосесии до големи и тежки сватбени фотокниги;
  • Възможност за създаване на свой дизайн. Създайте своя фотокнига в удобно за вас време.
Печат на фотокниги с твърди корици с разгръщане на 180

Характеристики

  • Тип на корицата: Твърда ламинирана.
  • Скрепване: Layflat (разгръщане на 180 градуса);
  • Страници: твърди, професионална фотохартия от висок клас - гланц или сатен;
  • Брои разгъви: От 5 до 25 бр. (От 10 до 50 страници без корицата);
  • Изпълнение на поръчката: до 4 работни дни. Експресна поръчка - до 2 работни дни (+30% към основната цена).

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?