Печат на книги с твърда корица

Описание на услугата

Печат на книги с твърда корица

Print on demand или "Печат при поискване" е услуга, която все повече намира приложение напоследък. До скоро отпечатването на книги ставаше само, чрез офсетов печат. При този вид печат, себестойността на една книга е сравнително ниска, но за целта е необходимо да бъдат отпечатани минимум 300 - 400 екземпляра. Невинаги това е оправдано, защото много често се отпечатват големи тиражи книги, които след това не могат да бъдат продадени, залежават по складове, генерират разходи за това, а и да не говорим, че не малка сума е вложена в тях, която не може да бъде освободена. Освен това, книгите са стока, която след определено време, стоейки по складовете загубва първоначалния си търговски вид.

Ето тук "Печатът на книги при поискване" дава решение на този проблем. С развитието на онлайн книжарниците, авторите имат възможност да не влагат огромна сума за издаване и печат на своите книги, а могат да поръчат дори една книга за печат и то тогава, когато някой я е поръчал. Не влагат огромни средства, не плащат за склад и книгите им винаги имат свеж вид.

Автобиография, стихове с проза или роман - няма проблем, ние от Photopis, можем да отпечатаме вашата книга с твърда корица. Един или 100 екземпляра - вие решавате.

Дисертация, Дипломна работа, както и всяка книга в електронен формат (pdf), която имате, може да бъде превърната в красив хартиен вариант.

Печат на книги в малки и средни тиражи.

Възползвайте се от онлайн калкулатора - можете да изчислите веднага стойността на своята книга.

Избирате формат на книгата: А4, А5 или 20х25 см, вид хартия, цветност на вътрешното тяло (черно-бяло или цветно) и дали корицата да е ламинирана.

Скрепването на книгата ще бъде посредством термолепене. Термолепилото е здраво и гъвкаво, което гарантира, че книгата ви няма да се разпадне лесно при многократно разтваряне.

Можете да направите дизайна на корицата в онлайн дизайнера, използвайки готовите шаблони или да качите свои дизайн. Системата ще изчисли автоматично дебелината на гръбчето на вашата книга, според броя на страниците. Поръчайте своята книга сега.

Печат на книги

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?