!!! Уважаеми клиенти, до 20.07.2024г. са възможни по-дълги срокове на изработка за някой продукти. За информация се свържете с нас !!!

Стикери

Печат на стикери

Печат на стикери

Печат на стикери

Печатът на стикери е един съвременен начин да рекламирате бизнеса си, да изградите бранд и не случайно стикерите са едни от най-популярните печатни продукти за бизнеса.

Предимствата на стикерите са практичност, лесен монтаж, ниска цена и почти неограничени възможности на приложение. Стикерите може да се използват като етикети, лепенки, стенни или подови табели, като рекламни продукти, като елементи от витрини, опаковки, рекламни конструкции, автомобили.

Стикерите могат да се използват и в ежедневието. Могат да допълнят интериора или да са чудесен подарък за деца, приятели и клиенти. Не на последно място, с увеличение на онлайн търговията, чрез отпечатването на стикери с логото на вашия бранд, можете да облепите вашите кутии или пратки и така да увеличите разпознаваемостта на марката си.

Стикерите се отпечатват на самозалепваща хартия с цял или нацепен гръб (за по-лесно отлепяне от подложката) или PVC фолио (бяло, прозрачно или бандеролно) и могат да имат квадратна, кръгла или правоъгълна форма.

Основното предимство на стикерите отпечатани на хартия е тяхната по-ниска цена. Стикерите на хартия не са подходящи за външни условия. Не са устойчиви на надраскване, късане, влажност или слънчеви лъчи. Стикерите от самозалепваща хартия, обаче, са чудесен начин да направите етикет за бутилка, кутия или просто да брандирате опаковките си. Правоъгълните и квадратни стикери са изрязани заедно с подложката и са като отделни стикери, които можете да раздавате. Кръглите са изрязани от режещ плотер, но остават на лист с размери 49 х 33 см, откъде се отлепят в кръгла форма.

Стикерите от ПВЦ фолио са устойчиви на външни условия. Не се късат лесно, не се надраскват и са водоустойчиви. Не избеляват и не променят цвета си на слънце поне 3 години. Прозрачното фолио е подходящо, когато не желаете стикера да има бял фон, а да се вижда само вашето изображение. Под изображението ние от Photopis полагаме бяло мастило, за да могат цветовете на изображението ви да са ярки и наситени без да "потъват" на повърхността на която ще се залепи стикера. Бандеролното фолио е приложимо за гаранционни стикери, стикери за пожарогасители и въобще в случайте когато трябва стикерът да не може да бъде разлепен изцяло или да бъде залепен някъде другаде. При опит да бъде премахнат стикера, заради силата на прилепване, той не може да бъде отстранен, освен на малки сегменти!

Removable фолио се използва тогава, когато стикерите ще се залепят за кратко време - било то за времето на определена промоция или за дадено събитие. Предимството на Removable фолиото е по-лесното отстраняване от повърхността на залепване както и това, че след премахване на стикера няма остатъци от лепило. Този вид фолио също е подходящ за външни условия. И на най-накрая, но не и по важност се нарежда най-новият вид фолио, който добавихме - холограмно фолио. Нашият материал за холограмни стикери е супер отразяващ и преливащ. Накарайте следващия си стикер да блести с всички цветове на дъгата!

Ламиниране на стикерите от ПВЦ фолио е необходимо, тогава, когато се изисква още по-голяма устойчивост на външни влияния, като ламинатът добавя още по-голяма защита от избеляване от слънчеви лъчи (до 5 години), защита от надраскване, препарати, механични въздействия и други. Ламинирането е задължително при изработката на стикери за автомобили, подова графика, стикери за витрини и др.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Спиди. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Спиди.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?